Submenu

Terugblik kick-off & aanmelden meedenksessies

08-03-2023

De kick-off van De Kaai, medio februari, was met ruim 500 bezoekers een groot succes! Benieuwd naar alle reacties, wensen en aandachtspunten? We hebben ze op een rijtje gezet. Daarnaast vinden op 21 en 22 maart meedenksessies plaats. Hier kun je je voor aanmelden. Doe dit uiterlijk 16 maart!

Op dinsdag 21 en woensdag 22 maart zijn de meedenksessies. We hopen dat deze bijeenkomsten weer net zo goed bezocht zullen worden als de kick-off, zodat De Kaai past bij jullie wensen en behoeften. De bedoeling is een aantal thema’s verder uit te diepen en ook zoomen we in op enkele deelgebieden. Vraagstukken waarover we ons buigen zijn bijvoorbeeld: welke uitstraling moeten gebouwen hebben om bij dit terrein te passen en bij Feijenoord? Welke voorzieningen zie je graag terug op pleintjes? Hoe kunnen we de kade optimaal vergroenen?

Vind je dit interessant en waardevol? Voor deze meedenksessie kun je je uiterlijk tot en met donderdag 16 maart aanmelden. Het programma is op beide avonden gelijk, zodat je maar een avond hoeft te investeren.

Meld je aan via deze link: https://kickstad2020.typeform.com/to/zjzpiAPr

Cookie-instellingen