Hoofdmenu
Submenu

Home

Het is echt

op De Esch


De Esch is een fijne plek. Het is er groen, De Esch ligt aan de Maas en het is er rustig. Maar, er zijn ook uitdagingen. Er is weinig woonruimte voor gezinnen met kleine kinderen, er zijn zorgen over het voortbestaan van geliefde voorzieningen, er komt mogelijk een oeververbinding en er is behoefte aan ruimte voor natuur. Dat is best een puzzel. Hoe zorgen we ervoor zorgen dat De Esch in de toekomst een fijne plek blijft met voldoende ruimte voor bestaande en nieuwe bewoners?

Wij geloven dat er zaken in De Esch moeten veranderen om ervoor te zorgen dat De Esch hetzelfde blijft. We moeten nu de wijk versterken, zodat we het bijzondere gevoel van De Esch ook aan volgende generaties over kunnen dragen. Daar willen we met de wijk mee aan de slag. 

 

Werken aan

de toekomst

Wij zijn verschillende eigenaren die samenwerken aan de toekomst van De Esch: coalitie De Esch. Wij bundelen onze krachten zodat De Esch toekomstbestendig wordt. Door samen in gesprek te gaan en samen plannen te maken voor de toekomst, kunnen we samen streven naar een echte en fijne wijk. Samen betekent dus ook echt sámen, en daar is ieders bijdrage nodig! Zowel van ons als eigenaren, als van u als bewoner, (maatschappelijk) ondernemer én de gemeente!

Kortom, denk met ons mee, laat uw stem horen!

Over de coalitie    Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over de ontwikkelingen van de Esch.

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"247834"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 
 

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en om niets te missen over de ontwikkelingen.

Inschrijven    

 
 

Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"247524"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons team 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Cookie-instellingen