Hoofdmenu
Submenu

Wie denkt met ons mee?

Dik Gussekloo 05-01-2023 208 keer bekeken 0 reacties

In maart/april 2023 zullen er themasessies worden georganiseerd waarin we over specifieke onderwerpen zoals ontwerp, het park of mobiliteit het gesprek met u willen aangaan.

U heeft tijdens de meedenksessies de gelegenheid mee te denken over deze thema‚Äôs en samen met ons een bijdrage te leveren aan een beter plan.

Via deze site is het mogelijk mee te denken, u op te geven of al direct uw visie te geven. U kunt nu al via de homepagina een vragenlijst invullen. Ook plaatsen we op deze website binnenkort meer informatie over de meedenksessies. 

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"244745"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

 

 

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen