Hoofdmenu
Submenu

Dank voor uw komst!

Ann Lankhorst 13-03-2023 156 keer bekeken 0 reacties

Op 31 januari en op 7 februari hebben we bijeenkomsten georganiseerd over de plannen voor de nieuwbouw van het project Westdonck. Deze bijeenkomsten vonden plaats in het wijkcentrum van Bolnes en waren druk bezocht. U kunt het verslag teruglezen op deze website. Ga daarvoor naar 'downloads'.

Tijdens de bijeenkomsten op 31 januari en 7 februari hebben we al veel reacties op de plannen voor Westdonck ontvangen. In het verslag (te vinden op de pagina 'downloads') leest u wat we zoal hebben gehoord. Om een zo goed mogelijk plan te maken, willen wij graag nog een aantal vragen stelen via een digitale vragenlijst. U kunt de vragenlijst invullen via deze link.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Op deze website is het eenvoudig om u in te schrijven voor de nieuwsbrief. Op deze manier blijft u goed op de hoogte van de vervolgstappen.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen