Hoofdmenu
Submenu

Terugkoppelbijeenkomst na de zomer

Bibi Allessie 12-07-2023 224 keer bekeken 0 reacties

Na de zomer nodigen we u uit voor een terugkoppelbijeenkomst waarin u geïnformeerd wordt over de ontwikkeling Westdonck en hoe de inbreng van de participatiemomenten mee is genomen in de uitwerking van het gebiedsplan.

In januari, februari en mei waren er verschillende momenten waarin u geïnformeerd werd en mee kon denken over het sloop- nieuwbouwproject Westdonck in de wijk Bolnes en over mobiliteit en parkeren. Op dit moment wordt het plan verder uitgewerkt in een gebiedsplan en nemen wij de opgehaalde inbreng mee waar mogelijk.

In oktober organiseren wij een bijeenkomst om u bij te praten over het gebiedsplan voor het sloop- nieuwbouwproject Westdonck. Ook informeren we u over hoe de inbreng van de participatiemomenten hier al dan niet is verwerkt. Na de zomer informeren wij u wanneer en waar deze bijeenkomst exact gaat plaatsvinden. Voor nu wensen wij iedereen een fijne zomer en wij zien elkaar graag in oktober

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen