Hoofdmenu
Submenu

Denkt u mee over mobiliteit en parkeren?

Ann Lankhorst 11-05-2023 130 keer bekeken 0 reacties

Begin

30-05-2023 om 19:30

Einde

30-05-2023 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op 30 mei 2023 organiseert Wooncompas een bijeenkomst over het thema van mobiliteit en parkeren in het kader van de nieuwbouwontwikkeling Westdonck in de wijk Bolnes. De bijeenkomst zal plaatsvinden van 19:30 tot 21:00 uur in het Wijkcentrum van Bolnes op Noordstraat 255-A.

Waarom organiseren we deze bijeenkomst?

In januari en februari van dit jaar heeft Wooncompas twee bijeenkomsten georganiseerd voor huurders en omwonenden die worden beïnvloed door de nieuwbouwontwikkeling van Wooncompas. Ook is er in die periode een online vragenlijst uitgezet. Tijdens de bijeenkomsten hebben we veel zorgen gehoord over mobiliteit en parkeren, zowel in het heden als in de toekomst.

Deze zorgen werden ook weerspiegeld in de uitkomsten van de online vragenlijst. Daarom willen we graag verder in gesprek gaan met huurders en omwonenden over de toekomstige situatie, om samen na te denken over oplossingen voor mobiliteit en parkeren.

Wilt u deelnemen?

Het is belangrijk om een juiste afspiegeling te hebben van de mensen die in de wijk wonen. Op die manier is de input die we ophalen tijdens de themasessie representatief voor zo veel mogelijk huurders en omwonenden van het nieuwbouwproject. We zullen daarom een selectie maken uit de huurders en omwonenden die zich aanmelden voor de sessie.

Meld u aan

Aanmelden kan tot 19 mei via onderstaande aanmeldknop. 

Meld je aan!

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen via de nieuwsbrief? Meld u dan aan op de website. Hier kunt u ook de vragenlijst invullen over uw zorgen, ideeën en opmerkingen over de nieuwbouwontwikkeling in Bolnes.

Cookie-instellingen