Hoofdmenu
Submenu

Home - Badhuisweg

Voor de locatie aan de Badhuisweg 4 wordt een initiatief voor een appartementencomplex met woningen in verschillende groottes en prijzen uitgewerkt. Het complex krijgt ook een ondergrondse parkeergarage. De locatie ligt tussen de Badhuisweg, Utrechtsestraat, Haarlemsestraat en Harstenhoekweg. Op dit moment ligt het terrein braak. In Den Haag en Scheveningen is veel behoefte aan extra woningen. Dit initiatief zal een bijdrage leveren aan deze behoefte. Bij het uitwerken van het initiatief wordt onder andere gelet op duurzaamheid, uitstraling en hoe het gebouw past in de omgeving. Er wordt rekening gehouden met parkeren, verkeer en omliggende woningen. Op deze website vindt u meer informatie en kunt u uw mening geven over het initiatief.

 

 

 

Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over de ontwikkelingen aan de Badhuisweg.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"249890"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":true,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":true,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

 

 Ons team

Het projectteam bestaat uit initiatiefnemer Myb/Ten Brinke, architectenbureau KOW en adviesbureau Kickstad in samenwerking met Gemeente Den Haag.

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

Cookie-instellingen