Hoofdmenu
Submenu

Informatiebijeenkomst 31 mei 2023 in het Kurhaus te Scheveningen

Bibi Allessie 26-05-2023 170 keer bekeken 0 reacties

Het participatieproces voor de Badhuisweg 4 te Scheveningen wordt gestart met een informatiebijeenkomst op 31 mei 2023.

Op 31 mei 2023 houden de gemeente Den Haag en Myb/TenBrinke een informatiebijeenkomst. Dit is de start van het participatieproces. Deze vindt plaats in het Kurhaus te Scheveningen. Tijdens de informatiebijeenkomst informeren de gemeente en ontwikkelaar Myb/TenBrinke u over het initiatief en bijbehorend proces. Daarnaast gaan we graag in gesprek over wat u van belang vindt voor de toekomst van deze plek.

Thema’s

  • De gemeente Den Haag neemt u mee in de voorlopige randvoorwaarden voor de Badhuisweg 4 en het (vervolg)proces. Ook geeft de gemeente informatie over verschillende thema’s zoals de afmetingen en de uitstraling van het woongebouw, verkeer en parkeren en duurzaamheid.
  • Ontwikkelaar Myb/TenBrinke deelt de eerste ideeën over de omvang en uitstraling van het initiatief.

De opbrengst van deze en komende participatie momenten nemen wij zo goed mogelijk mee in het vervolg van het proces. Van de bijeenkomsten wordt een verslag gemaakt en gepubliceerd op deze projectwebsite.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen